söndag 24 januari 2010

Tillökning

Familjen Hägglund har fått tillökning - i form av en knivman. Det ska verkligen till något makabert för Christian att sätta sin prägel på sin "egen" blogg. Noteras bör att inspiration har inhämtats från ett stycke storebror.

Efter några intensiva besök i fader Rolfs verkstad har mästerverket skapats ur fint bokträ. Designen känner ni kanske igen från nödutgångsskyltarna, men antagligen har era tankar stannat där.

Vad som är nytt i Christians liv är, förutom att han börjat tala om sig själv i tredje person, att han nu är KLAR med skolan på riktigt, och söker som ex-student inte bara arbete, utan även svar på frågan vad han ska göra när han blir stor. Vad han ständigt återkommer till är att den inspiration och vägledning som behövs kanske kommer först när han satt igång med något. Som bekant är det svårt att styra en stillastående bil...

På grund av helgens härliga begivenheter känner Christian sig i övrigt föranledd att säga något om just dessa begivenheter. Stockholms södra stav bjöd på ledarskapsmöte, och det var mycket inspirerande. Det hela rundades av med en rostbifftunnbrödsrulle med extra bea på Vegabaren, avnjuten i goda vänners lag. Stilfullt!

1 kommentar:

AL sa...

kul! ni är skickligare knivkastare än Ianello! Hans version står ju still...