måndag 4 juli 2011

Semester?

Idag är det första dagen på Christians semester. Det är den första semestern vi har. Tidigare har det pluggats, och därmed sommarjobbats. Förra sommaren var C ny på jobbet och det blev därför inte så mycket ledigt. Men nu smäller det! Men tänk: då sitter vi och tittar på varandra och frågar oss. Vad ska vi göra? Vi vet inte riktigt hur man har semester. När de allra flesta släktingar bor i Stockholmsområdet och inte har sommarstugor finns det ingen riktig naturlig getaway. Skulle kännas skönt att komma bort lite, bara några dagar. Sen frågar man ju sig vad som är lämpligt med småttingar. Det får inte vara för soligt (solsemester), inte för kallt (tälta), inte för stenigt (skärgårdsklippor) och inte för tråkigt (springa runt i någon stad). Vad göra? Någon som har något tips?

Semestern hittills har ägnats åt att göra sånt som inte hunnits med tidigare: tvätta fönster, storhandla, stryka, vika tvätt och annat skoj.

Lovisa då? Jo, hon satte på sig vintermössan och gick och la sig.

3 kommentarer:

AL sa...

Haparanda skärgård är fint :) Nära till Muminlandet för Christian också..

Anonym sa...

Kolmården med övernattning!

Erica sa...

korta utflyckter ar alltid trevliga. Picknic, museum ex. junibacken, ak till arninge och sla en hink golfbollar (kul aven for smattisar) pa driving rangen.. En natt pa hotell i Stockholm kan vara en rolig utflykt ocksa. tja. lycka till!