onsdag 11 maj 2011

Han är här!


Klockan 3 natten till söndag började jag få värkar. Klockan 6 skrevs vi in på förlossningen. 7:34 var vår lille pojke född. Hade inte förväntat mig att han skulle komma en hel vecka innan beräknat, och inte heller att det skulle gå så fort. Hade inget emot det heller i och för sig. Han vägde 3610 g och var 53 cm lång, så han var ju färdigbakad. Nu har vi alltså en underbart go kille här hemma också som inte gör så mycket väsen av sig (till skillnad från sin syster). Han känns väldigt harmonisk och vi är så glada över att han är här.

Lovisa tycker om sin bror och vill gärna pussa och krama honom. Samtidigt märker man på henne att det är en tuff omställning att inte vara själv och hon ställer ganska höga krav på sin omgivning, vem som ska göra vad osv. Hon vill heller inte att jag ska åka iväg, eller sova i sin egen säng. I måndags när vi kommit hem ville hon bestämt hålla lillebror fast hon var så trött. Det slutade i följande goa bild. (Vi hoppas att deras relation ska fortsätta på detta spår!)

5 kommentarer:

Sissel sa...

Vilken underbar fin pojke och vilken fin storasyster! Kram till er alla

AG sa...

Så fin! Grattis och lycka till med allt! kramar

Marita sa...

Lyckliga han som kom till en så fin famil. Fina bilder på barnen.

Louise sa...

åh va underbart att få se kort! Så glada för ännu en Hägglund som vi ser fram emot att lära känna. Tycker han ser ut som dig Evelina, stämmer det? Stor kram och Grattis igen

Charlotte sa...

ljuvligaste. tårarna försöker pressa sig fram. underbara små! stort stort grattis!!